Totaalaanbod

Ben je op zoek naar een opleiding, training of masterclass op het gebied van kabels en leidingen? Bekijk hier ons volledige aanbod in een handig overzicht. Opleidingen zijn meerdaags, trainingen beslaan een dag of dagdeel en in de masterclasses word je op een interactieve, laagdrempelige manier bijgespijkerd op een actueel thema.

Van aanleg tot vergunningverlening, van toezicht en handhaving tot het voorkomen van graafschade. Met de juiste kennis van zaken wordt de ondergrondse infrastructuur begrijpelijk en hanteerbaar. Onze trainingen, opleidingen en masterclasses geven je de actuele kennis en praktische tools in handen om grip te krijgen. Je krijgt antwoord op vragen waar je in de dagelijkse praktijk, beleidsmatig, op tactisch niveau of in een strategische functie tegenaan loopt.

Trainingen

Opleidingen

Masterclasses

Waarom JOIN Academy?

Alle trainingen, opleidingen en masterclasses van JOIN Academy hebben een sterk praktische insteek. Zo is er veel ruimte voor interactie en concrete voorbeelden. Onze enthousiaste trainers hebben een relevante juridische, technische en/of financiële achtergrond en hun sporen verdiend in de praktijk. Onze focus op de actuele praktijk en de snelheid en wendbaarheid van een commerciële organisatie onderscheidt ons. We kleuren graag buiten de lijntjes, met als belangrijkste doel de verbinding te creëren in de versnipperde markt van kabels en leidingen.