Loading...

Aanbod

Aanbod2020-10-12T12:05:45+00:00

Trainingen – Ons aanbod

Hieronder tref je ons uitgebreide aanbod aan trainingen. Wij vinden het belangrijk dat onze trainingen aansluiten bij jouw kennisniveau zodat je antwoord krijgt op vragen waar je in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. Zo hebben we de trainingen ingedeeld op kennisniveau dat te herkennen is aan de kleur:

  • GROEN: je bent vooral operationeel en uitvoerend aan het werk binnen het werkveld van kabels & leidingen. Trainingen zijn op MBO werk- en denkniveau.

  • BLAUW: je hebt al ervaring binnen het werkveld van kabels & leidingen en zet dit dagelijks beleidsmatig en op tactisch niveau in. Trainingen zijn op HBO-WO werk- en denkniveau.

  • ROOD: meerdaagse opleidingen.

Twijfel je nog? Neem dan contact met ons op zodat wij jou advies op maat kunnen geven.

I

Zorgvuldig graven met de CROW500

Wat is er mis met de CROW250? Waarom is er een nieuwe en wat is dan het verschil met de oude? Tijdens deze training wordt de cursist meegenomen in de praktische toepassing van de nieuwste regels over het zorgvuldig graafproces in hun dagelijkse werk.
LEES MEER >

I

Verlegregelingen voor kabels en leidingen

Wanneer mag je verwachten van een netbeheerder dat hij zijn kabels verlegt? Welke regelingen bestaan er en wanneer pas je welke regeling toe?  In deze cursus draait alles om soorten verlegregelingen en hun toepassing.
LEES MEER >

I

 Grip op kabels en leidingen

Hoe komt het toch dat het onderwerp kabels en leidingen steeds voor hoofdpijndossiers zorgt? Hoe houd je overzicht?! Uit  de praktijk merken we dat het speelveld en de belangen sterk zijn toegenomen terwijl de ondergrondse bewegingsruimte steeds kleiner wordt. Tijd dus om je kennis van zaken te vergroten en meer grip om je dagelijkse werkzaamheden te krijgen.
LEES MEER >

I

Introductie Telecommunicatiewet

Hoe zit het met het aanleggen van telecomkabels? Mag dat zomaar bij iedereen in zijn of haar grond? En als dat het geval is, wanneer moeten deze kabels dan weer weg. Tijdens deze training wordt de cursist meegenomen in de praktische toepassing van hoofdstuk 5 van de Telecommunicatiewet.
LEES MEER >

I

Zorgvuldig opdrachtgeverschap
en CROW500

Het zorgvuldig graafproces vraagt van een opdrachtgever meer dan enkel het doen van een Klic-melding. Maar wat wordt er nu daadwerkelijk van je verwacht wil je voldoen aan dit breed interpreteerbare criterium? Tijdens deze training wordt de cursist meegenomen in de praktische toepassing van de regels rondom het zorgvuldig graafproces.
LEES MEER >

I

Kabels en leidingen: wat kost het?

Voor het aanleggen van kabels of leidingen moet vaak geld worden betaald aan de gemeente. Maar de ene gemeente vraagt daar veel meer voor dan de andere. Waarom is dat? Tijdens deze training wordt de cursist op pragmatische wijze wegwijs gemaakt in de leges-, herstel- en overige kosten die bij van kabels en leidingen kunnen spelen.
LEES MEER >